Spirituele begeleiding

 

Spiritualiteit in deze tijd wordt vaak gekoppeld aan een stukje luxe en status. Meditatievormen, yogavormen, inzicht in spirituele waarheden, we worden er mee overspoeld.

Bewustwording betekent eigenlijk niet zo zeer dat wij mensen zijn die spiritueel wakker worden, maar dat wij ons gaan realiseren dat we spirituele wezens zijn die moeten leren mens te zijn. Mens zijn betekent begrenzing ervaren, gehechtheid en het onherroepelijke gevolg: pijn door verlies en loslaten. Deze wereld, de culturen, tijdsverschijnselen, dogma's en misvattingen over waarheden werken als één grote verwarrende storm op ons in. Hierbinnen streven we allemaal naar één ding; rust en harmonie. Om dat te kunnen verwezenlijken is het belangrijk om ons te ontdoen van illusies en te kijken naar wat ons duurzaam geluk oplevert. Deze weg van inzicht verkrijgen in jouw eigen specifieke identiteit, in wat jouw behoeften zijn en jou werkelijk gelukkig zou maken, is er een van hobbels, struikelen, vallen en weer opstaan. Echter, de enige weg naar je geboorterecht 'gelukkig zijn' is weten wie jij werkelijk bent, waar je vandaan komt, waar je heen gaat en hoe daar te komen. Intuïtie en spiritualiteit kunnen je helpen jouw pad te verlichten en je doen kantelen waardoor je niet langer in je eigen schaduw kijkt zodat angst langzaam plaats maakt voor vertrouwen. 

Graag wil ik je helpen die weg te vinden en je in contact brengen met datgene wat er altijd al voor je was, er nu is, en er altijd voor je zal zijn: liefde. De universele bron heeft elk individu een vrije wil gegeven. Dat wil zeggen dat bemoeienis (hulp en steun) plaats kan vinden op basis van vragen en openstellen. Deze ondersteuning kan direct plaatsvinden via bijvoorbeeld mystieke ervaringen, maar ook indirect via helende wisselwerkingen met andere mensen. 

Spirituele begeleiding vindt plaats in sessies van ongeveer 1½ uur. Inhoudelijk betekent dit antwoord geven op je vragen betreffende spiritualiteit, meekijken naar de praktische problematiek waar je tegenop loopt en het leren toepassen van intuïtie in je dagelijkse leven. Waar nodig kan ik je een healing geven en je helpen om blokkades op te heffen die niet langer relevant zijn voor je leerprocessen. 


Let wel: een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Centrum Feng Huang kan niet worden gezien als een vervanging van de reguliere geneeskunst. Ik wil u er graag op wijzen dat ik geen vervanger ben van de huisarts. Medische problemen dienen door een medicus behandeld te worden.