Reiki inwijdingen

 

Na bijna 25 jaar ervaring opgedaan te hebben met reiki, heb ik steeds meer geleerd dat deze helende energie zijn eigen weg vindt.

Een behandeling duurt meestal 1½ uur en herstelt de innerlijke balans. Het werkt in op blokkades en maakt deze zichtbaar. Ik help degene die de behandeling ondergaat om op een praktische wijze zicht te krijgen op eigen problematiek. 

Helen is ruimte en kracht krijgen om keuzes en consequenties te aanvaarden of om anders te kiezen. Je hebt altijd keuzemogelijkheden. 

Helingsprocessen zijn vaak levensprocessen die tijd nodig hebben. Om jezelf daarbij te ondersteunen geef ik inwijdingen in deze geweldige helende energie, zodat je zelf aan de slag kunt gaan om jezelf dagelijks datgene te geven dat een ieder verdient: liefde.

Er zijn drie inwijdingen: in reiki 1, reiki 2 en reiki 3 (master). Elk van deze inwijdingen duren een dag (ongeveer 6 uur). Vanwege de processen die deze inwijdingen teweeg kunnen brengen, kan het raadzaam zijn om nog twee a drie keer c.a 1½ uur terug te komen voor een stukje begeleiding of voor een behandeling.


Let wel: een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Centrum Feng Huang kan niet worden gezien als een vervanging van de reguliere geneeskunst. Ik wil u er graag op wijzen dat ik geen vervanger ben van de huisarts. Medische problemen dienen door een medicus behandeld te worden.