Reiki inwijdingen

 

Na ruim 25 jaar ervaring opgedaan te hebben met reiki, heb ik geleerd dat deze helende energie de weg volgt in bewustwording van het unieke individu en het daarbij behorende respect.

Helingsprocessen zijn vaak levensprocessen die tijd nodig hebben. Om jezelf daarbij te ondersteunen geef ik inwijdingen in deze geweldige helende energie, zodat je zelf aan de slag kunt gaan om jezelf dagelijks datgene te geven dat een ieder verdient: liefde en heling.

Er zijn drie inwijdingen: reiki 1, reiki 2 en reiki 3 (master). Vanwege de processen die deze inwijdingen teweeg kunnen brengen, kan het raadzaam zijn om nog twee a drie keer c.a 1½ uur terug te komen voor een stukje begeleiding of voor een behandeling.


Let wel: een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Centrum Feng Huang kan niet worden gezien als een vervanging van de reguliere geneeskunst. Ik wil u er graag op wijzen dat ik geen vervanger ben van de huisarts. Medische problemen dienen door een medicus behandeld te worden.